Transparantiebenchmark

Nieuws

Programma Kristaluitreiking bekend

don, 2014-10-16
De uitreiking van De Kristal vindt dit jaar plaats op donderdagmiddag 20 november in Sociëteit Nieuwspoort in Den Haag. Behalve de prijsuitreiking zelf staat er een aantal interessante sprekers op het programma.

Thema
Dit jaar heeft de uitreiking als thema 'Transparantie in goede én slechte tijden - Hoe communiceer je over negatieve bedrijfsontwikkelingen?' Is het slim om overal open over te zijn, of juist niet? Wat levert het je op wanneer je ook de minder goede kanten van de organisatie belicht? En hoe pak je dat het beste aan, communiceren over negatieve zaken? Over deze vragen en meer, gaan we op 20 november met elkaar in discussie.

Programma

15.00 - 15.30u - Ontvangst en registratie

15.30 - 15.40u - Opening door dagvoorzitter Harry Starren, gerenommeerd specialist op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. Starren licht onder meer het thema toe: 'Transparantie in goede én slechte tijden - Hoe communiceer je over negatieve bedrijfsontwikkelingen?' en bespreekt de uitkomsten van de peiling over dit thema die werd gehouden onder de deelnemers.

15.40 - 16.10u - Paneldiscussie met vertegenwoordigers van Imtech, SBM Offshore en NS over het thema 'Transparantie in goede én slechte tijden'. Zij zullen hun ervaringen met en visie op het thema delen en hierover met de zaal in discussie gaan.

16.10 - 16.30u - Keynote speech door Cees van Riel, hoogleraar Corporate Communications aan de Erasmus Universiteit en directeur van het toonaangevende Reputation Institute. Van Riel zal onder meer ingaan op de vraag: welk effect heeft transparant zijn over negatieve zaken op de reputatie van een bedrijf?

16.30 - 16.40u - Terugblik door een afgevaardigde van het ministerie van EZ op '10 jaar Transparantiebenchmark'.

16.40 - 17.10u - Uitreiking van de Kristalprijzen door juryvoorzitter Bibi de Vries, directeur Strategische Relaties bij Achmea.

17.10 - 17.15u - Afsluiting door Harry Starren

17.15 - 18.30u - Netwerkborrel